En blogg om min väg från dödlig kaffedrickare till odödlig barista.

Ännu ett bloggande företag

Många av de bloggar jag följer har under en längre tid skrivit om bloggande företag och nyttan med fenomenet. Nu har jag hjälpt Jolla Choklad & Dessert att ta steget till att bli ett bloggande företag! I och med den nya hemsidan har bloggen fått en naturlig del. Förutom att ge utrymme för bloggandet har målet med de nya sidan att vara mer informativ och säljande; numera kan du bland annat följa veckans erbjudanden och vad som finns i kaffekvarnarna genom RSS.

Läs gärna om företagsbloggande på Kreafon eller Disruptive.

Kommentarer

 1. #1 av Christian Rudolf:

  Får en 404 när jag klickar på blogg och kommer hit

  http://www.jolla.se/blogg/

  Maila mig när du fixat problemet så tittar jag på bloggen

  Postades söndag den 2 november 2008, klockan 23:48.

 2. #2 av Lena:

  Stort grattis till en fin hemsida och blogg! :)

  Postades måndag den 3 november 2008, klockan 10:38.

 3. #3 av Johan:

  Härligt!

  Postades torsdag den 11 december 2008, klockan 15:07.

Bidra med din kommentar