Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/78/161178/espr.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/78/161178/espr.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/78/161178/espr.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/78/161178/espr.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/78/161178/espr.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/78/161178/espr.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/78/161178/espr.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Ost, vin och choklad | ESPR.
En blogg om min väg från dödlig kaffedrickare till odödlig barista.

Ost, vin och choklad

Praliner från Jolla Choklad & Dessert och en flaska Marqués de Riscal

Praliner från Jolla Choklad & Dessert och en flaska Marqués de Riscal

Fredag, en dag värd att unna sig lite extra på… Idag köpte jag med mig en påse praliner från Jolla Choklad & Dessert och en flaska Marqués de Riscal som jag i skrivande stund avnjuter tillsammans med en tärnad bit ost; Primadonna från Norins Ost rekommenderas varmt. I bakgrunden spelas tonerna av filmmusiken för Chelsea Walls via Spotify.

Allt som allt, ett lyckat recept för en fredagskväll!

Kommentarer

Bidra med din kommentar