En blogg om min väg från dödlig kaffedrickare till odödlig barista.

Mitt julkaffe

Det har varit ganska livlöst här på ESPR., jag ber om ursäkt för det. Det har varit mycket att göra och lusten att blogga har inte riktigt infunnit sig. Jag har dock ett par ess i skjortärmen som jag tänkte skriva om framöver.

Igår julhandlade jag och lyckades sånär på att avklara alla presenter. Efter att ha druckit mellanrostat Gevalia-kaffe här hemma i ett par dagar passade jag givetvis på att köpa ordentligt kaffe av Gebro och Jolla. Två påsar från Johan & Nyström á 250 gram får stå för mitt julkaffe i år. God jul?

Idido Misty Valley och Maragogype Estate Nuevo Armenia

Idido Misty Valley och Maragogype Estate Nuevo Armenia

När jag lämnade Prästgatan innehöll mina kassar även två stycken pannetone (hur pluraliserar man pannetone?), pannetonen har blivit ett måste efter julmiddagen!

Kommentarer

Bidra med din kommentar